dpshtrr

Drejtoria e Pergjithshme
e Sherbimeve te Transportit Rrugor

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Njoftime

 • Të nderuar qytetarë

  Starton për herë të parë proçesi i implementimit të kartave të Tahorafit Digital në Shqipëri. Në kuadër të kësaj risie, ju bëjmë me dije se të gjithë të interesuarit për tu pajisur me këto karta mund të aplikojnë pranë sporteleve në të gjitha Drejtoritë Rajonale ku ata kanë vendbanimin. DPSHTRR ofron këto shërbime kartash: Kartë Drejtues Mjeti, Kartë Kontrollori në Grup, Kartë Kontrollori Nominal, Kartë Shoqërie dhe Kartë Ofiçine.
  Informacionet për kushtet e dhënies, dokumentacionet e nevojshme dhe mënyren e pagesës do ti gjeni më poshtë:

  Read more... Link  
 • PËR NJË BREZ TË SIGURTË

  Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, në ambientet e Tirana Expo Centre, mori pjesë në Panairin “Auto Moto Show”. Qëllimi kryesor ishte ekspozimi I shërbimeve kryesore ndaj qytetarëve, ndërgjegjësimi i opinionit publik dhe shpërndarja e informacioneve sensibilizuese mbi rregullat e qarkullimit dhe sigurinë në rrugë. Krahas këtyre shërbimeve, nën kujdesin e sektorit te Marrdhënieve me Publikun, u zhvillua një aktivitet krejt ndryshe me një grup nxënësish të shkollës 9-vjecare “Hilari Klinton” në ...

  Read more... Link  
 • Për pajisjen me Çertifikatë të Kopetencës Profesionale

  Drejtoria e Kualifikimeve Profesionale (sektori çkp-se) se bashku me komisionin e testimit organizon provimin e aplikanteve qe do behet ne qendren e trajnimit(prane ish kontrollit teknik te automjeteve Tirane).

  Ne date 09.06.2014 ne oren 10.00 nga komisioni i testimit te ÇKP (Çertifikates se Kompetences Profesionale) zhvillohet provimi me shkrim i aplikanteve qe kane mbaruar trajnimin. Per fituesit e provimit me shkrim, provimi me goje do te zhvillohet me date 10.06.2014.

   

Lajme

 • Analiza 6 mujore e Drejtorisë së Përgjitshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor.

  SPAHIU: Punë konkrete dhe një standart i ri
  Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor njofton se në gjashtëmujorin Janar-Qershor 2014, ka arkëtuar gjithsej 26,456 mijë lekë. Krahasuar me te njëjtën periudhë të vitit të kaluar kjo shifër ka një rritje prej 4%. ...

  Read more... Link  
 • Ylli Spahiu: Kalimi i patentave në sistemin e ri me pikë nuk do të ketë kosto për qytetarin

  Kalimi i patentave në sistemin e ri me pikë nuk do të ketë kosto për qytetarin. Drejtori i Përgjithshëm i ShTRr, Ylli Spahiu bëri të ditur seregjistri kombëtar elektronik është i përfunduar. Sa i takon lejeve të drejtimit të prudhuara nga viti 2005 e në vazhdim, Spahiu shpjegon se do të jenë po këto leje drejtimi dhe qytetarit nuk do ti duhet të paguajë kosto shtesë, pasi patenta përmban të gjitha elementët e sigurisë që kërkohen. Aktualisht në regjistrin elektronik të këtij institucioni dhe të Policisë ...

  Read more... Link  
 • Konvertimi i patentës shqiptare në italiane.

  DERI SOT KANË KONVERTUAR PATENTËN E TYRE NË ITALIANE RRETH 20.000 SHTETAS SHQIPTARË
  Marrëveshja për konvertimin e patentave shqiptare në Itali ka ardhur në fuqi në 15 gusht 2009 Ajo është e vlefshme për pesë vjet, pra deri më 15 gusht 2014. Për të konvertuar një patentë shqiptare, para së gjithash, duhet treguar që ajo është marrë në Shqipëri para vendosjes së rezidencës në Itali dhe se kërkuesi i konvertimit të patentës ka një dokument qëndrimi në Itali, leje apo kartë qëndrimi, të vlefshme. Nëse titullari i një patente shqiptare ... Read more... Link  

Shërbimet

patente-5-9

targe-5-9

tahografi-5-9

kontaktoni per ankesen tuaj

Kërkoni në website


NXITONI TË PËRFITONI NGA FALJA !

INFORMACIONE NDIHMËSE

KESHILLA